complicatie Spreekuur2018-11-01T08:12:36+00:00

Van elke willekeurige behandeling in een cosmetisch kliniek mag verwacht worden dat u er mooier van wordt en/of zich er beter door gaat voelen. Helaas komt het geregeld voor dat er een complicatie optreed na een behandeling met hyaluronzuur (filler) of botuline toxine (botox). Het is strikte noodzaak deze complicatie met uw behandelend arts te bespreken. Vaak kan een ervaren cosmetisch arts u prima helpen deze complicatie op te lossen of minder ongemakkelijk te maken.

 

Een enkele keer kan het voorkomen dat de cosmetisch arts niets meer voor u kan betekenen of dat door gebrek aan wederzijds vertrouwen een oplossing ver te zoeken is. U kunt dan overwegen eens op consult te komen bij één van de cosmetisch artsen die verbonden zijn aan de Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde (NVEG). Onze artsen staan graag voor u klaar en helpen u naar beste kunnen. Afhankelijk van de ernst van de complicatie kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Dit zal altijd ver van te voren kenbaar gemaakt worden.

Voor het registreren van u complicatie, dient u onderstaand formulier zo volledig als mogelijk in te vullen. Een cosmetisch arts zal uw aanvraag doornemen en zo nodig contact met u opnemen. Indien wij mogelijkheden zien, zullen wij u oproepen op één van onze spreekuren. Deze worden door heel Nederland op wisselende tijden gegeven.


Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je geslacht
manvrouw

Geboortedatum

Je woonadres

Naam en werkadres desbetreffende arts

Emailadres desbetreffende arts

Je cosmetische voorgeschiedenis

Beschrijving complicatie

Eventueel vóór en ná foto's

Beschrijving wat er al gedaan is om de complicatie teniet te doen

Welke afspraken heeft u met de arts gemaakt?

Wilt u nog iets kwijt?